Lady Gaga v klipu k "Perfect Illusion" překypuje energií a... to je všechno

21.09.2016 10:28 - Daniel Košťál | foto: facebook interpreta

Ať už patříte mezi fanoušky, nebo ne, nejspíše uznáte, že na klipech Lady Gaga vždycky něco je. Umí být zajímavé příběhem, scénou, ale občas i nějakou tou přehnanou oplzlostí. O jejích často již ikonických vystoupeních ani nemluvě. Pokud si ale myslíte, že když se tyto její dvě specializace prolnou, vznikne z toho něco ještě úžasnějšího, žijete v perfektní iluzi.

Dnes (tj. ve středu 21. září) byla totiž představena vizuální podoba pilotního singlu z alba "Joanne" "Perfect Illusion" a nutno říct, že se zrovna nepovedla. Dění videoklipu je tentokrát zasazeno do pouště nedaleko Los Angeles, která nabízí nádherné scenérie. Gaga se v nich ale pouze točí a skáče a zuří a zpívá mezi fanoušky a celkově navozuje dojem, že ke svému prvnímu a tedy nejdůležitějšímu singlu vydala pouze tour video. A to ještě ze své nejnudnější šňůry.

Pokud vás zběsilý střih plný záblesků nestihne oslepit, můžete v druhé polovině zahlédnout i producenty Marka Ronsona a Bloodpopa, jak si brnkají na svých nástrojích a jsou hrozně cool. Nám ale připadají až bolestivě obyčejní, stejně jako celé toto snažení Lady Gaga. Nejedná se o špatné video per se, minimálně z něj srší obrovské množství energie, ale jako úvod nového alba to zkrátka nefunguje.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY