Spasitelky z Fifth Harmony vás v klipu k "That's My Girl" postaví opět na nohy

25.09.2016 09:25 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Pětice holek, které si říkají Fifth Harmony, patří v současné době mezi nejvýraznější holčičí skupiny v rádiovém éteru. Jejich poslední hit "Work From Home" slušně zabodoval ve světových hitparádách, a tak na řadu přichází již čtvrtý singl z alba "7/27" s názvem "That's My Girl".

Písnička svým zvukem hodně připomíná rok starý kousek "Worth It". Úderné beaty, nezkrotná energie a kvílející saxofon ale nestačí k tomu, aby nedošlo k pocitu, že toto jsme slyšeli už několikrát a lépe. A přitom aktuální deska nabízí mnohem zajímavější kousky než je tento odér dřívějších úspěchů.

Doprovodný videoklip na první pohled působí až skoro filmovým dojmem. O ten se postarala režisérka Hannah Lux Davis, která vytvořila celou řadu klipů především pro Arianu Grande. Dívky přilétají v pěti vrtulnících do poničeného města ve tvaru číslovky pět zachránit ty, kterým se povedlo mezi troskami přežít. Dámy si energickým krokem přiklusají do středu dění, zamávají bílými prapory, a tím tak dají všem najevo, že spása je tu. Od písničky, která je o pevném vykročení z dávno ztroskotaného vztahu, sice nemůžeme čekat hlubokomyslné dílo, ale přece jen lascivní pohyby v klipu "Work From Home" mezi kladivy a nastřelováky hřebíků byly alespoň pro svoji absurditu zábavné. Toto i se zjevně velkým rozpočtem zůstalo tak nějak v půli cesty.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY