Metallica stále dokončuje práce na plánovaném dvojalbu

19.09.2016 12:58 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Metallica oznámila, že nová deska "Hardwired…To Self Destruct" není stále dokončená, ačkoliv je termín vydání stanoven již za devět týdnů. První album kapely od "Death Magnetic" z roku 2008 by mělo vyjít přesně 18. listopadu a již byl vydán i pilotní singl "Hardwired". Zpěvák James Hetfield přesto přiznal, že jsou všichni stále ve studiu a dodělávají poslední úpravy a vylepšení.

metallica hardwired
© facebook interpreta
V rozhovoru s americkou stanicí 93.3 WMMR dodal: "Vždy se něco najde. Ach, tohle je moc zdlouhavé. Pojďme to sestříhat. Tady zase trochu přidejme. Jsme jako řemeslníci a snažíme se, aby to bylo tak řízné, jak to jen bude v našich silách. Takže celou tu dobu, až do poslední chvíle, tu budeme tvořit a snažit se udělat to co nejlepší."

Fanoušci se ale nemusejí bát, že by termín vydání byl ohrožen. Jak frontman dále zdůraznil, hudba pro celé album byla v podstatě již dokončená. "Používáme všechny prostředky, abychom měli všechny songy hotové. Je to vlastně jen obal a tu a tam nějaké maličkosti, co nám zbývají doladit." Podle Hetfielda se na albu objeví také delší písně, kterými je kapela proslulá, a také potvrdil, že titulní "Hardwired" je se svojí délkou něco přes tři minuty jednou z nejkratších věcí na celé desce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY