Parkway Drive a Asking Alexandria zahrají společně v Praze

22.09.2016 11:07 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Australští metalcoristé Parkway Drive se po energií nabitém setu na festivalu Brutal Assault vrátí do České republiky. Stane se tak ve středu 29. března 2017 v pražském Foru Karlín za doprovodu dalších hvězd žánru, britských Asking Alexandria. Ti se taktéž u nás naposledy ukázali letos v létě, a to na vyprodaném koncertě v Lucerna Music Baru.

Obě skupiny přivezou své stále aktuální nahrávky. V případě služebně starších Parkway Drive půjde o skvěle přijatou desku "Ire". Ta vyšla minulé léto a nabídla vytříbený mix syrových kytar i silných melodií. Jednoznačně jeden z nejlepších metalcorových počinů posledních let. Podobné hodnocení si zasluhuje i poměrně čerstvý počin Asking Alexandria "The Black". V pořadí čtvrtá deska Britů z Yorku představila nového zpěváka Denise Shaforostova, který tak nahradil dosavadního lídra Dannyho Worsnopa. Fanoušky formace svým energickým projevem zcela jistě nezklamal.

Kromě vystoupení obou hvězd žánru se představí i předkapela, která prozatím nebyla ohlášená. Lístky jsou k dostání na běžných předprodejních místech za 890 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY