Maskovaní Mushroomhead dorazí v lednu do Prahy

15.09.2016 13:31 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Fanoušci monster Mushroomhead se mohou již nyní těšit na leden příštího roku. Přijedou totiž maskovaní metalisté Mushroomhead. Sedmičlenná parta, která proslula zejména díky svým propracovaným hororovým maskám, se v sobotu 14. ledna objeví v klubu Nová Chmelnice. Doprovod jí budou dělat Unsaid Fate s ďábelskou zpěvačkou Jackie Laponzou, která si i zahostovala na poslední řadovce Mushroomhead, a industriálně metaloví Crossfader.

Mushroomhead fungují od roku 1993, tedy ještě o dva roky déle než s nimi často spojovaní Slipknot. Parta s Clevelandu často měnila svou sestavu, přičemž ze zakládajících členů zbyli pouze tři, včetně zpěváka a frontmana Jeffreyho Hatrixe. V roce 1995 vydali eponymní debut "Mushroomhead", od té doby mají na kontě devět nahrávek, včetně té poslední "The Righteous & The Butterfly" z roku 2014. V současnosti kapela nahrává nové album, datum vydání však není známé.

Vstupenky jsou k dostání na stránkách pořadatelské agentury Obscure Promotion či na klasických předprodejních místech Ticketportal a Ticketpro.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY