Red Hot Chili Peppers se ve videu k songu "Go Robot" opět svlékají

14.09.2016 16:45 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Red Hot Chili Peppers se letos vrátili s jedenáctou řadovou deskou. Nyní, zhruba v polovině evropského turné, které trvá až do konce roku, divákům navíc nabídli další důvod k radosti. Tedy alespoň těm, co si poslední nahrávku "The Getaway" oblíbili. Jde o vydání druhého singlu "Go Robot", k němuž partička z Kalifornie natočila i videoklip za pomoci režisérky Toty Lee, která na režisérské židli vystřídala herečku Olivii Wilde ("Dark Necessities").

Kapela se inspirovala filmem "Horečka sobotní noci" a pořídila k němu krátkou parodii, ve které si celá čtveřice zahrála pod pseudonymy. Frontman Anthony Kiedis alias Cole Dammett se v klipu ukazuje pouze v klobouku, botách a celý natřený na bílo, Flea používá své pravé jméno Michael Peter, stejně jako bubeník Chad Smith alias Chadwick Gaylord. Kytarista Josh Klinghoffer si naopak zahrál prodavače pizzy JK Dashwooda.

Papričky se tak opět snaží diváka především pobavit. Kiedis se coby mim zastaví pro pizzu u Klinghoffera a poté se protáhne až na večerní diskotéku, kde to rozpálí i s ostatními. Bohužel, tahle disko-funková hopsačka patří ke slabším skladbám z desky a vůbec nejslabším singlům kapely vůbec. A nijak zvlášť to nenapraví ani tento docela povedený videoklip.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY