Melanie C láká na nové album povedeným singlem "Anymore"

06.09.2016 14:32 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Když bylo před časem ohlášeno, že je na spadnutí comeback Spice Girls, ale že se holky vrací pouze ve třech, mnoho fandů se ptalo, proč se do návratu nezapojila i Melanie C. Nyní je konečně všechno jasné - Sporty Spice se totiž rozhodla restartovat svoji sólovou kariéru a po čtyřech letech vydá nové studiové album.

Melanie C - Version Of Me
© facebook interpreta
V pořadí sedmá deska dvaačtyřicetileté zpěvačky se v obchodech objeví 21. října pod názvem "Version Of Me", najdeme na ní celkem jedenáct písní a k mání bude digitálně i na CD. Zpěvačka na novince spolupracovala s osvědčeným týmem, který tvoří skladatelé Peter Vettese a Adam Argyle. O produkci většiny písní se postaralo londýnské producentské duo Sons Of Sonix, které stojí za mnoha hity Tinieho Tempaha, Ariany Grande nebo Wretch 32.

Pilotní singl "Anymore", který si dnes (6. září) odbyl světovou premiéru, vyvolal na sociálních sítích velkou odezvu, neb zní úplně jinak než vše, co jsme od Melanie C v posledních letech slyšeli. Houpavý taneční beat zpěvačce hodně sluší, takže by se jí návrat do hitparád tentokrát opravdu mohl povést. Rozhodně si to zaslouží, i když s klipem k zmiňované písni si mohla dát trošku víc práce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY