Před Red Hot Chili Peppers vystoupí duo Deap Vally. V prodeji je posledních pár vstupenek

01.09.2016 17:58 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Již v neděli (4. září) do Prahy dorazí legendární Red Hot Chili Peppers, aby v O2 areně představili nejen aktuální album "The Getaway", ale aby odehráli i své největší hity. V roli předskokana se představí Deap Vally.

Toto dámské duo pochází z Los Angeles a tvoří jej Lindsey Troy a Julie Edwards. Kapela vznikla v roce 2011 a to údajně tak, že se holky poprvé setkaly na lekci háčkování, kde Julie byla lektorkou a Lindsey jednou z jejích studentek. Brzy se ale daly do řeči o hudbě i životě a kapela Deap Vally byla na světě.

Dívky ve své hudbě nezapřou lásku k Led Zeppelin, což ovlivnilo jejich blues-rockový garážový zvuk. S ním kapela zabodovala již na svém debutu “Sistrionix“ z roku 2013. Do jejich diskografie za pár týdnů přibyde další kousek v podobě novinky “Femejism“, která vyjde již 16. září. Aktuálně toto album propagují singl "Gonnawanna", jehož video najdete pod článkem.

Vstupenky na nedělní koncert jsou téměř kompletně vyprodány, aktuálně bylo uvolněno posledních několik desítek kousků na sezení, které si můžete zakoupit v předprodeji sítě Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY