Lady Gaga se vrací! V září představí nový singl "Perfect Illusion"

20.08.2016 16:09 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Fanoušci Lady Gaga už přestávali doufat, že by ještě letos stihla vydat nový popový materiál. Vedle natáčení šesté řady populárního seriálu American Horror Story, kde naváže na loňskou účast, pracuje i na remakeu filmu "Zrodila se hvězda", v němž má obsadit hlavní roli. K tomu samozřejmě spousta fotek s Tonym Bennettem, které po desce "Cheek To Cheek" působí jako předzvěst druhé jazzové spolupráce. Extravagantní zpěvačka ale nářky svých litle monsters vyslyšela.

Webové stránky této Američanky totiž hlásí jediné - Lady Gaga - new single - Perfect Illusion - September. Skladba "Perfect Illusion", jež tedy vyjde v polovině září, má být jednoduchou, agresivní taneční hymnou. Tak řekla interpretka samotná pro iHeart Radio a při této události na stanici vyvoleným singl předvedla naživo.

Na některých písních z nadcházející páté řadovky se měl podílet také producent RedOne. Pokud máte ale raději jemnější polohu této zpěvačky, nemusíte se bát, ani o tu nebude nouze. Jestli se novinka, pracovně nazvaná "LG5", bude nést ve stejném duchu jako "ARTPOP", nebo přinese něco úplně jiného, máme zjistit již během podzimu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY