Light & Love vydají svůj debut začátkem září

26.08.2016 13:41 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud prozatím marně vyhlížíte debutové album tuzemské sourozenecké dvojice Light & Love, už můžete přestat. Honza a Lukáš Balcárkové své první album vydají druhý zářijový den.

Sourozenecká dvojice patří k nejvýraznějším domácím zjevením posledních let. Pánové Johny Rainbow a Kosak alias bratři Honza a Lukáš se mohou pochlubit nejen dotaženou produkcí svých vlastních písní, ale jejich služeb v poslední době využila například i kapela Kryštof, Voxel nebo Adam Mišík.

Light & Love - Surrender To The Stars
© facebook interpreta
Nyní se ale Light & Love soustředí především na svojí vlastní tvorbu, která se na trhu objeví pod názvem "Surrender To The Stars". Autoři hitů "Blueberry Sky" a "True", kteří před časem představili singl "Country Boy", na svůj debut zařadili celkem jedenáct písní. Titul desky, tedy statement 'Odevzdej se hvězdám' , vystihuje celý koncept alba. Light & Love by rádi jeho prostřednictvím dali lidem naději.

Deska je o naslouchání svému srdci, svým snům a odvaze žít opravdově. "Můžeme s čistým svědomím říct, že toto album obsahuje přesně to, co jsme do něj chtěli dát. Je zcela osobní, inspirované našimi výhrami a prohrami, naší nadějí v sebe a v lidstvo," dodávají svorně Light & Love, které album představí v průběhu podzimu i na řadě koncertů.

Pro úplnost ještě dodejme kompletní tracklist alba: Under The Low Sun, Calling, Oh, Pretty Stars, True, Country Boy, Elevated, Blueberry Sky, Where Are You Now, Stars, Way Up, Surrender.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY