Britney Spears proměnila klip k "Make Me..." v sérii reklam

07.08.2016 10:28 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Britney Spears nedávnou informací, že novou desku vydá již koncem prázdnin, ostatním zpěvačkám tak trochu vypálila rybník. Její album "Glory" mohlo být dozajista podzimním trhákem, ale vydat ho už v létě, kdy ostatní své novinky ještě dodělávají a připravují reklamní kampaň, můžeme považovat za jackpot.

Povedený singl "Make Me..." již začíná sbírat první hitparádové body, a tak byl na řadě logicky i vizuál. V souvislosti s ním se objevují informace o dvou verzích. První měla být natočena začátkem července pod taktovkou Davida LaChapella, který pro Britney kdysi pořídil i klip k písni "Everytime". Tato verze se ale týmu kolem americké zpěvačky zdála být příliš sexy, a tak dostala stopku. Byla povolána Randee St. Nicholas, jejíž parketou je ale především focení reklamních kampaní a portrétů.

A přesně tak dopadl i klip. Místo hudebního vizuálu Britney fandům nabídla pět minut reklam na vše možné - auto, lesk na rty, síť fitness center... Ale pozor, je tu vlastně i něco jako děj. Šestice holek (včetně zpěvačky) si hraje na porotu jakéhosi podivného castingu, kam byli pozváni jen krasavci a ze zúčastněných si dámy dělají srandu. To je ale terno, co?

Není divu, že fandové okamžitě sepsali petici, ve které vydavatelství žádají, aby zveřejnilo původní verzi klipu. Protože tohle je v době téměř neomezených vizuálních vymožeností opravdová bída.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY