Nové album Britney Spears vyjde už tento měsíc. Bude o slávě

03.08.2016 19:25 - Tomáš Svoboda | foto: facebook interpreta

I když popová princezna Britney Spears ještě před pár dny v rozhovorech mlžila a tvrdila, že nemá tušení, kdy představí nové album, vydání její deváté řadovky je blíž, než si fanoušci mysleli. Novinka "Glory" bude k dostání již od 26. srpna. Předobjednávat ji zájemci mohou na Apple Music, kde jako bonus dostanou píseň "Private Show".

Britney Spears - Glory
© facebook interpreta
"Spolupracuji s některými ženami, které jsou skvělými skladatelkami. Na desce budou balady a samozřejmě i taneční hudba - zábavné, drzé a sexy věci," uvedla zpěvačka již loni v listopadu pro portál E! News. Zároveň se netají tím, že by ráda trochu experimentovala, což naznačila nedávným pilotním singlem "Make Me". Více informací o desce se fanoušci nejspíš dozví v talk-show Jimmyho Kimmela, kde se Spears ukáže v noci ze středy na čtvrtek našeho času. Přebal desky si můžete prohlédnout vlevo.

Britney Spears vydala své dosud poslední album "Britney Jean" v prosinci 2013, od té doby se ale víc věnovala vystupování v zábavním centru v Las Vegas. Minulý měsíc však krátce po sobě uvedla hned dva nové songy, pilotní "Make Me" a také "Private Show", vztahující se k jejímu stejnojmennému parfému. Podle kuloárních zvěstí by Britney mohla novou hudbu předvést i na vyhlášení cen MTV Video Music Awards poslední víkend v srpnu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY