Koncert Rihanny skončí až před půlnocí, poslední lístky seženete na pokladnách areny

26.07.2016 10:14 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Dnes večer (úterý 26. července) se konečně dočkají tisíce českých a slovenských fanoušků Rihanny. Více než čtyři a půl roku si museli počkat, než jejich barbadoská ikona opět přijede do našeho hlavního města. Zpěvačka již do Prahy dorazila a večer slibuje poměrně dlouhou show.

Rihanna se u nás představí v rámci světového turné k aktuálnímu albu "Anti", ze kterého na předchozích zastávkách zahrála v průměru osm písní. Zbylou část koncertní show bude tvořit průřez její starší tvorbou, která čítá bez nejnovější studiovky sedm desek. A vzhledem k tomu, že osmadvacetiletá kráska má opravdu velkou řadu hitů, na které fandové čekají, bude její dnešní pražský koncert trvat zhruba dvě a půl hodiny.

Poté, co se v 18:30 hod. otevřou vchody O2 areny, se na pódiu zhruba v 19 hodin objeví DJ Mustard. Toho po krátké pauze ve 20:00 hod. vystřídá Big Sean, jehož vystoupení bude trvat zhruba čtyřicet minut. Hlavní hvězda večera by měla začít zhruba ve 21:10 a svůj koncert ukončit přibližně dvacet minut před půlnocí.

Většina lístků na dnešní koncert je již delší dobu vyprodána, ale díky nevyzvednutým rezervacím je v současné době k dispozici ještě několik stovek vstupenek v nejlevnějších kategoriích, tedy v ceně 1 590 Kč. Seženete je ještě pár hodin v předprodeji sítě Ticketportal nebo následně na pokladnách O2 areny.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY