Fanoušci se po tajemném tweetu radovali předčasně. My Chemical Romance se nevrátí

25.07.2016 08:01 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Americká rocková parta My Chemical Romance je mimo provoz už od roku 2013, fanoušci se však stále nevzdávají myšlenek na brzký reunion. Právě k němu zavdalo podezření video z minulého týdne publikované prostřednictvím Twitteru. Vlající vlajka je v něm na konci nahrazena datem 23. září 2016.

Jak však kapela vysvětluje ve svém dalším příspěvku, nejedná se o teaser na comeback, jak si mnozí příznivci ke svému neštěstí mysleli. V plánu je pravděpodobně jenom reedice "The Black Parade", která 23. října slaví deset let.

"Opravdu nás dojala a ohromila reakce na naši upoutávku. Nechystáme se na turné, ani neplánujeme reunion, jenom chceme vydat nahrávku k výročí 'The Black Parade'. Děkujeme, že MCR máte stále ve svých srdcích a myslích," uvádí muzikanti na pravou míru.

Vlnu nadšených ohlasů na sociálních sítích tak následně vystřídaly tweety plné smutku a rozčarování a nejeden posluchač formaci obvinil, že své fanoušky jenom emočně využívá. Jak ovšem zase jiní chápou, lepší aspoň malé zadostiučinění v podobě výroční kompilace než dosavadní tvůrčí i koncertní ticho.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY