Berlínská Lollapalooza opět láká davy, jednodenní nedělní vstupenky jsou již vyprodány

19.07.2016 17:27 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jak jsme před časem informovali, mezi 10. a 11. zářím se v Berlíně uskuteční druhý ročník festivalu Lollapalooza. V minulém roce se pořadatelům povedlo festival několik týdnů před jeho konáním vyprodat, stejně tomu bude nejspíš i letos.

Pořadatelé v tomto týdnu totiž zveřejnili znepokojující informaci, že berlínská Lollapalooza bude tentokrát vyprodána snad ještě dřív než během své loňské premiéry. K dispozici jsou sice ještě stále dvoudenní vstupenky za 139 Eur a několik desítek posledních jednodenních vstupenek na sobotu, které seženete za cenu 79 Eur, pokud jste ale na festival chtěli vyrazit pouze v neděli a vidět tak jen Radiohead, Major Lazer, Years & Years, Zedd nebo Róisín Murphy, máte už bohužel smůlu - jednodenní vstupenky na druhý den festivalu jsou již vyprodané.

Pokud patříte mezi ty bohatší a chcete si festival, na kterém vystoupí například i New Order, Kings Of Leon, Kaiser Chiefs, The Chainsmokers nebo Lindsey Stirling, užít s výhodami, můžete zakoupit i VIP nebo platinum VIP vstupenky. Jejich ceny a seznam všech bonusů, které obsahují, najdete na tomto odkazu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY