Demi Lovato představuje novinku "Body Say" a ukazuje své odhalené křivky

18.07.2016 21:13 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Zpěvačka Demi Lovato rozhodně nezahálí. Společně s Nickem Jonasem v současné době absolvuje po Americe rozsáhlé turné s názvem "Future Now", díky kterému do poloviny září odehraje ještě více než dvacítku koncertů, stále vehementně propaguje svoji loňskou desku “Confident“, stihla vypomoci na nedávném singlu "Without A Fight" country zpěváka Brada Paisleyho a ještě si našla čas napsat novou píseň.

"Tenhle song jsem napsala v minulých týdnech a chtěla jsem, abyste ho dnes slyšeli," uvedla třiadvacetiletá Demi na svých sociálních sítích. Řeč je o písni "Body Say", která v sobě příjemným způsobem kombinuje synthpop a r&b a na první poslech asi nejvíce zaujme podmanivým refrénem. Za produkcí stojí Sir Nolan, který má na svědomí i mnoho hitů pro již zmíněného Nicka Jonase, Pitbulla nebo Justina Biebera.

Zda je song předzvěstí nějaké nové desky Demi Lovato, nebo bude bonusem reedice té poslední, ukáží až následující týdny. Prozatím si můžeme vychutnat sérií krásných nových aktů zpěvačky, které byly použity pro oficiální audio k této písni.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY