Rihanna kvůli teroristickému útoku v Nice zrušila koncert

16.07.2016 09:36 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Určitě vás neminula zpráva o tragické události ve francouzském městě Nice, kde při teroristickém útoku doposud zemřelo osmdesát čtyři lidí a další stovka byla zraněná. Shodou okolností ve stejném místě měla včera, 15. července, vystupovat i zpěvačka Rihanna, jako součást svého aktuálního světového turné "ANTI World Tour".

Během útoku, kdy muž vjel nákladním vozem do davu lidí, byla karibská hvězda a její tým již ve městě. Jedna z Rihanniných blízkých na sociální síti potvrdila, že k incidentu došlo přímo před hotelem, kde byla celá její výprava ubytována. Nikomu z jejich přátel se naštěstí nic nestalo, ovšem jeden člen francouzské ochranky, který měl hvězdu na starost, útok nepřežil.

Ze strachu, že by se podobné útoky mohly opakovat, byl vydán verdikt o zrušení koncertu. Samotná Riri se vyjádřila k smutnému incidentu na svém Instagramu: "Vzhledem k tragickým událostem, ke kterým v Nice došlo, bude můj zítřejší koncert na Allianz Stadionu zrušen. Naše myšlenky jsou s oběťmi a jejich rodinami."

Rihanna se má tento měsíc do Francie vrátit ještě třikrát, a to konkrétně do města Lyon, Lille a Paříž. Zda zbývající koncerty proběhnou s nějakým omezením, se zatím nepředpokládá. Můžete se tudíž těšit, že 26. července světová ikona zavítá i k nám do matičky Prahy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY