Hurá! Britney Spears zní na povedené "Make Me" zase jako člověk

15.07.2016 12:46 - Daniel Košťál | foto: facebook interpreta

It’s Britney, bitch! Dva a půl roku od vydání posledního alba "Britney Jean" vystrčila Britney Spears růžky ze svého lasvegaského útočiště a zamířila rovnou do rádií. Bez předchozího varování totiž v pátek brzy ráno představila svůj dlouho očekávaný singl "Make Me". O jeho existenci se sice vědělo už od dubna, ale po sérii nekonečných oddalování je zpěvačka zpět až nyní. A tentokrát to není žádná "Jean".

S trochou nadsázky by se totiž dalo říct, že se Britney vrací po celých osmi letech, takhle čistě jsme ji totiž neslyšeli od alba "Circus". Ne, nezačneme teď tvrdit, že je to nejlepší zpěvačka od dob Whitney Houston, ale vrstva zvukových efektů na jejím hlasu je znatelně tenčí a nám se to líbí! Doby, kdy Britney trendy určovala, jsou však stále minulostí, a tak je teď opět pouze věrně následuje.

Důkazem je tomu rytmický r'n'b beat, v jehož duchu se "Make Me" nese například po vzoru nedávného hitu "Work From Home" dívčí skupiny Fifth Harmony. Dále tu máme nadmíru jednoduchý refrén "Make me oooh oooh oooh oooh", ale i přispění rappera G-Eazy. Smyslná hitovka jako vyšitá. Abychom ale byli k Britney spravedliví, o tom, že zvuk jejího alba bude odlehčenější a atmosférický s rockovými prvky, mluvila už v roce 2014. Možná se jejímu týmu tehdy povedlo opravdu předpovědět dnes tak populární styl.

Zda bude celé její deváté album tak líbivé, zatím můžeme jen hádat. Moc se toho o něm neví, ale už i druhá ukázka z něj, song "Private Show", slibuje, že se tentokrát nebude jednat o žádné bezduché klubové vypalovačky (feat. will.I.am).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY