Dokonalý pár, nebo snaha upoutat pozornost pro nové album? Taylor Swift nás možná tahá za nos

15.07.2016 09:10 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Láska Taylor Swift a jejího nového přítele, herce Toma Hiddlestona, je aktuálně žhavým tématem nejednoho bulvárního deníku. Do kupy se dali necelé dva týdny poté, co se zpěvačka rozešla se slavným DJem Calvinem Harrisem, se kterým byla označována za nejkrásnější pár showbyznysu. To se ovšem nedá říct o novém vztahu, neboť i nejvěrnější Swifties mají pocit, že na něm něco nehraje.

Taylor a Tom se poznali na jednom večírku v květnu tohoto roku. Z toho se zrodily spekulace, že královna rozchodů Swift byla Harrisovi nevěrná. Ten se tomuto tvrzení zřejmě nebrání, ba naopak ho potvrzuje v nové písničce "Olé" Johna Newmana.

Fanoušci nicméně pochybují o věrohodnosti fotek zamilovaného páru, které se nyní dennodenně objevují v médiích. Procházka po pláži na Rhode Islandu poblíž zámku, kde autorka hitu "Blank Space" žije, snímky z romantické dovolené v Římě, návštěva Nashvillu, cesta do Anglie za hercovou rodinou nebo výlet do Austrálie - za dvacet čtyři dní procestovali více, než někteří z nás za celý život. Ještě podivnější je skutečnost, že jsou na svých toulkách světem neustále sledováni stejným týmem fotografů, kterým se dokonale sladěný pár pokaždé dívá přímo do objektivu a účelně se jim vystavuje.

Příznivci se tedy nyní ptají, zda je tento vztah skutečný, nebo se jedná o perfektně promyšlený trik, jak získat pozornost pro nový hudební materiál. Podle některých teorií se také může jednat o natáčení videoklipu.

Taylor Swift své poslední album "1989" vydala v říjnu 2014. Tomu předcházelo vydání hitu "Shake It Off" v srpnu téhož roku. Co si o jejím vztahu jako možném nástroji k větší publicitě myslíte vy?


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY