Generace O spojila Sebastiana, Light & Love, ATMO Music i Martina Haricha

30.06.2016 16:25 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

S končícím se jarem se začaly rojit informace o projektu Generace O, který sliboval letní píseň "Společný svět (We're One Made of Love)". Díky účinkování Pavla Callty, Light & Love nebo Martina Haricha bylo vcelku jasné, na jakou cílovku je song soustředěn a bylo tudíž jen otázkou, zda výsledkem bude příjemný popový song nebo prvoplánová příšernost. Bohudík se povedlo to první.

Nápad natočit singl s partou více i méně známých zástupců nové online generace se zrodil na naší největší hudební stanici. "Sešla se nám ve studiu parta mladých hudebníků, z nichž někteří hvězdy jsou, z jiných nejspíš brzy budou," říká k tomu Michal Klein, hudební šéf televize a duchovní otec projektu. A je třeba podotknout, že nápad to vůbec nebyl špatný, neb Sebastian, Beef z ATMO Music, ale i Light & Love či Martin Harich a Pavel Callta patří k těm, které mladí prostě berou a mají velmi silnou komunitu fanoušků.

Text písně "Společný svět (We're One Made Of Love)" napsal Pepa Bolan z Mandrage a Beef z ATMO Music, produkci si na svá bedra vzal Honza Balcárek z Light & Love, který opětovně odvedl skvělou práci. Rozjuchaná taneční píseň má všechny atributy hitu a příjemným zpestřením je i zapojení méně známých tváří (Honza Řičař, Milan Peroutka a Rina Sakalová), kteří si své místo v českém hudebním rybníčku teprve budou muset vybojovat.

Doprovodný klip pak přináší čistou letní pohodu, a pokud mezi komparzem poznáte i pár dalších hudebníků či známých osobností, patříte mezi opravdu pozorné diváky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY