Troye Sivan proměnil svůj song "Wild" v duet s Alessiou Cara

27.06.2016 14:21 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

I když loňské debutové album Troye Sivana s názvem "Blue Neighbourhood" nabízí mnoho potencionálních hitů, zpěvák se rozhodl, že pro léto tohoto roku vybere píseň, kterou jako singl již před časem představil. Song "Wild" tehdy zabodoval například v australské, novozélandské a britské hitparádě a dokonce se probojoval i do české IFPI. Jeho reedice byla představena před pár dny, avšak má svoje jednoznačné opodstatnění.

Song byl totiž Troyem z části nově nazpíván, decentně upraven hudební podklad, ale úplně nejdůležitější je fakt, že se píseň stala duetem, na kterém Sivanovi vypomohla kanadská zpěvačka a skladatelka Alessia Cara. Je třeba podotknout, že zapojení zpěvačky do songu "Wild" písni přidalo na kráse, oba hlasy k sobě totiž velmi dobře ladí a i celá atmosféra písně má mnohem větší koule.

Mimochodem, pokud doufáte, že Troye Sivan ve zbytku letošního roku vyrazí do Evropy na nějaké větší turné, tak vás asi zklameme. Aktuálně má na podzim naplánované pouze turné po Americe a Kanadě. V Evropě by měl odehrát jen hrstku koncertů v rámci několika festivalů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY