Barbora Poláková si v klipu "Generace" utahuje z problémů mladých

26.06.2016 08:42 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Jak jsme už prozradili v recenzi eponymního alba Barbory Polákové, další "Nafrněnou" nebo "Krávu" byste na něm hledali marně. Vybrat tak další singl možná nebylo úplně snadné, řada ale nakonec vyšla na "Generaci". Její lehce hyperbolický text totiž přímo nabízí spoustu nápadů do vizuálu.

Dohromady se natočilo sedm hodin materiálu, který bylo Barboře líto vyhodit. Vznikla tak na naší hudební scénu neobvyklá myšlenka - klipů bude více. "Několikrát se stalo, že výstup jednoho nebo dvou lidí byl tak vtipný nebo zajímavý a přesný, že by vystačil na celý klip. Pak už na tu myšlenku skvěle navázal koncept různých generací střihačů. Moc se těším na to, jak stejný materiál zpracují různé oči, různé povahy, různé zkušenosti jednotlivých střihačů," vysvětluje Poláková, která se svými přáteli zastupuje generaci třicátníků.

Nápad to nemusí být vůbec špatný, pokud dokážou i ostatní videa zaujmout alespoň jako to aktuální. Vedle generačního humoru v něm dojde i na hrátky s léky a samozřejmě i na házení vostrých šipek v Podolí. Kdo bude střihat za dvacátníky, čtyřicátníky, padesátníky, šedesátníky a sedmdesátníky, je zatím tajné, zjistíme to však na podzim, kdy budou zbylé klipy postupně zveřejněny. Také se můžeme těšit na klubové turné.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY