Ewa Farna po deseti letech opustila Leška Wronku a jde si svou cestou

10.08.2016 19:49 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Zpěvačka Ewa Farna prostřednictvím svého facebookového profilu oznámila, že po deseti letech opouští ochranný dohled Leška Wronky a jeho Lewron Music Center a bude spolupracovat s novým managementem. S Wronkou, který ji jako sotva třináctiletou kdysi objevil, se ale pravděpodobně nerozcházejí úplně ve zlém, jak je vidět z celého prohlášení:

"Oznamujeme, že po 10 letech přínosné spolupráce zpěvačky Ewy Farné a agentury Lewron Music Center se obě strany dohodly jít každá svou cestou a ukončit tak dlouhodobé společné působení. Od 1.9. zpěvačka bude zastupována jiným managerem, pro pořadatelé či média bude tedy na stránkách uveřejněn nový kontakt. Jakékoli dříve uzavřené dohody s pořadateli i nadále platí.

Bylo to krásných deset let, kterých nelituji a navždy budu Leškovi a Michalovi Wronkovi vděčná za velkou podporu, školu života, spoustu realizovaných projektů a neuvěřitelnou důvěru, kterou do mě na začátku vložili. Lešek Wronka navždy bude mým objevitelem, tím pádem i strůjcem mé kariéry, která mě dodnes činí štastnou. Každý jsme měli však jinou představu o směřování tohoto projektu, cítím, že je na čase roztáhnout křídla, i když určitě párkrát spadnu. Od rodičů už jsem taky z domu odešla a určitě to neznamená, že zapomenu, kde jsem stavěla své první kroky, a kdo mě u nich držel za ruku.

Přeju Lewron Music Center hodně úspěšných projektů a radosti z nich. A já doufám, že mě fanoušci v nové životní situaci podrží a pomohou mi oslavit mých 10 let na scéně koncertem, který v této nové situaci produkuji sama."

Kromě stále aktuálního singlu "Na ostří nože", jedné z nejzdařilejších skladeb její kariéry, se fanoušci letos dočkají zmíněné koncertní oslavy, která proběhne 11. listopadu v pražském Foru Karlín. A třeba se letos dočkáme i zbrusu nového alba.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY