Boris Hybner v novém klipu Olympicu k písni "Amoleta" symbolizuje smíření

11.06.2016 16:25 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Olympic v poslední době kašle na velké výpravné a nákladné videoklipy. Naopak častěji sází na stále populárnější lyric videa. Poslední věcí, která by se dala nazvat klipem, byla "Já nejsem zlej" z alba "Souhvězdí šílenců".

Nedávno Olympic uvolnili videoklip k písni "Amoleta". Ta se nachází na posledním dílu trilogie Souhvězdí - "Souhvězdí romantiků". Speciální je hlavně účastí jednoho z nejznámějších mimů naší historie Borise Hybnera, který svůj part natáčel během křtu alba v Supraphon Musicpointu na sklonku minulého roku. Premiéry se bohužel nedožil, neboť 2. dubna 2016 zemřel.

Lídra Olympicu Petra Jandu s Borisem Hybnerem pojila jedna pikantnost, oba totiž milovali stejnou ženu. Boris Hybner se s ní dokonce plánoval oženit, ze sňatku však nakonec sešlo. "To byla takzvaná Honza. Byla báječná. Krásně drzá, mluvila sprostě a byla něžná. Krásná. Už jsme plánovali všechno, když do toho jednoho dne vstoupil Olympic. Ryc pic bum a byl konec. Velká láska se přenesla na někoho jiného. Hádejte na koho," přiznal Hybner kdysi v Topstar magazínu na Primě.

Petr Janda měl s baletkou Janou nakonec dvě děti, před více jak dvěma dekádami však zemřela. Mezi oběma muži nakonec došlo k usmíření. "Nedávno jsme se po mnoha letech potkali a Petr mi řekl: ‚Prosím, odpusť mi.‘ Oba jsme se rozbrečeli jako malí Jardové," dodal Hybner. "Byli jsme naměkko. Umřela nám oběma. Už je to 24 let," uzavřel celou spletitou situaci Janda.

Na důkaz toho všeho vzniklo i video k "Amoletě". Písničce nechybí melodičnost, v refrénu dokonce i hitovost. Videoklip, byť není ničím pompézním, je pořád nadmíru příjemným připomenutím člověka, který rozdával lidem radost i v dobách, kdy jemu samotnému veselo rozhodně nebylo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY