shop.musicserver.cz
Nové desky pro 23. týden

Nové desky pro 23. týden

Vydáno: 12.06.2016 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: U2.com

Hudebně napěchovaný červen pokračuje. Tento týden vás potěší záznam koncertu irských U2, druhá deska Toma Odella, nečekaný návrat The Monkees, výběrovka Paula McCartneyho, novinka Nicka Jonase a Netskyho, nebo společný počin Branford Marsalis Quartet a Kurta Ellinga. Rockery zase potěší očekávaná novinka Rage nebo Garbage. Z indie rocku vychází nové desky The Temper Trap nebo Band Of Horses.

Pokud se v pondělí 13. června vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

U2 - iNNOCENCE + eXPERIENCE - Live In Paris (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

U2 - iNNOCENCE + eXPERIENCE Live In Paris DVD
Irští U2 významnou část loňského roku strávili na turné k albu "Songs Of Innocence", které se, bohužel, v Česku nezastavilo. A nejen v něm. Není tedy divu, že toto turné s jevištěm postihující prakticky celou halu, dvojící promítacích LED stěn dlouhých bezmála třicet metrů, a speciálně upraveným zvukem, kapela náležitě nasnímala. Ačkoli nahrávala každý koncert na osmadvacet HD kamer, z nichž každou hodinu přiteklo pět set gigabajtů záznamu, na DVD a Blu-Ray se dostal koncert jeden jediný, ten pařížský. Koncerty v Paříži se měly původně odehrát 10. a 11. listopadu, ovšem v návaznosti na teroristické útoky, se přesunuly o měsíc později a s kapelou zde vystoupili i Eagles Of Death Metal, kteří se do Paříže vrátili poprvé od jejich osudné show v klubu Bataclan a s U2 zde zahráli "People Have The Power". Fanoušci skupiny to ovšem s výběrem nosiče nebudou mít tak jednoduché. "iNNOCENCE + eXPERIENCE Live In Paris" totiž bude k sehnání v několika různých, které se obsahem mohou lišit o více jak hodinu. Jednotlivé verze a trailer k tomuto živáku můžete zkoumat přímo na webu kapely.


Tom Odell - Wrong Crowd (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop

Tom Odell - Wrong Crowd
Se svojí druhou deskou britský zpěvák a klavírista Tom Odell nikterak nespěchal. Za čtrnáct dní to budou přesně tři roky, co vydal debut "Long Way Down", za který získal cenu Ivor Novello. Toto výročí ale bude slavit už s druhou deskou "Wrong Crowd", kterou svým příznivcům bohatě vynahradí poněkud delší čekání. Složil a nahrál pro ni hned patnáct písniček, které budou mít k dispozici majitelé deluxe edice. Ti, kteří sáhnou po standardní, se musí spokojit s jedenácti. A co sám zpěvák o desce říká? "Chtěl jsem nahrát písničky s velkým a dramatickým zvukem, s bohatými smyčci a melodiemi plné muzikálnosti, které se nedrží zpět. Album sleduje příběh muže, který je držený v zajetí svého dětství, prahne po něm, touží po přírodě a nevinnosti v tomto perverzním světě, ve kterém nyní žije." Zda se mu povedlo toto vše na album dostat, můžete zkoumat z tří singlů na Odellově VEVU.


Nick Jonas - Last Year Was Complicated (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / r'n'b

Nick Jonas - Last Year Was Complicated
Nick Jonas se od vydání druhého eponymního alba rozhodně nefláká. Nejenže stačil během roku a půl připravit nástupce, ale navíc hrál i ve filmu a pokračuje jeho angažmá v seriálu "Kingdom". Nicméně aktuálně dostala přednost hudební kariéra a album "Last Year Was Complicated". Zpěvák už názvem naznačuje, že se na této nahrávce vyzpívává z konce vztahu s finalistkou Miss USA Olivii Culpo. Potřeboval k tomu dvanáct písniček ve standardní verzi a o šest víc v případě deluxe edice. K ruce mu přitom byl producentský tým poskládaný ze jmen jako Jason Evigan, Sir Nolan, Mattman & Robin, Max Martin, Ali Payami, nebo Shellback. Do studia si pak ještě pozval Tove Lo a dvojici rapperů Big Sean a Ty Dolla $ign. Většinu z nových písniček už Jonas sdílí prostřednictvím svého VEVA.


The Monkees - Good Times! (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / power pop

The Monkees - Good Times!
Americká kapela The Monkees oslavila loni padesát let od své existence. Bohužel se tak stalo již bez Davyho Jonese, který v roce 2012 zemřel. Přesto se zbývající trojice, která je od roku 2010 znovu aktivní, rozhodla natočit nové album. Přes bohatou historii kapely je "Good Times!" teprve o dvanáctou řadovou desku, která navazuje na dvacet let starého předchůdce "Justus". Pro takovouto příležitost si producent Adam Schlesinger připravil řadu specialit. Předně posbíral několik historických nahrávek skupiny ze šedesátých let, které společně s kapelou nově přetvořil tak, že zapadnou mezi ty zbrusu nové. Mezi autory starších songů najdeme vedle členů kapely také jména jako Neil Diamond, Carole King & Gerry Goffin, či Harry Nilsson a podobně slavná jména sehnal Schlesinger i pro napsání některých nových písniček. Jsou jimi například Rivers Cuomo, Andy Partridge, Ben Gibbard, Noel Gallagher a Paul Weller. Výsledkem je celkem třináct písniček, z nichž některé již formace sdílí na svém YouTube.com profilu.


Tip týdne

Branford Marsalis Quartet & Kurt Elling - Upward Spiral (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Branford Marsalis Quartet & Kurt Elling - Upward Spiral
Americký jazzový saxofonista Branford Marsalis a jeho Quartet, který dále tvoří klavírista Joey Calderazzo, kontrabasista Eric Revis a bubeník Justin Faulkner, se pro nahrání alba "Upward Spiral" spojil s další výraznou jazzovou osobností, a sice se zpěvákem a držitelem ceny Grammy Kurtem Ellingem. Společnými silami nahráli celkem dvanáct skladeb, z nichž část tvoří původní kompozice a část převzaté věci. Mezi nimi nalezneme skladby jako "Blue Velvet", Sinatrovu "I'm A Fool To Want You", "Doxy" Sonny Rollinse, či gershwinovskou "There's A Boat Dat's Leavin' Soon For New York". Kompletní seznam skladeb a ukázky všech skladeb okusíte v preview na YouTube.com.


Paul McCartney - Pure McCartney (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Paul McCartney - Pure McCartney
Už opravdu jen pár dní zbývá do koncertu Paula McCartneyho v pražské O2 areně, ale ještě předtím se nám slavný Brouk připomene jiným počinem, a sice kompilací, kterou nazval "Pure McCartney". Nasázel na ni skladby ze své sólové kariéry, ale také z období, kdy působil v kapele Wings a projektu Fireman. Jejich počet se bude velmi lišit od toho, jakou verzi zvolíte. Základní, na dvou CD přinese bez jedné čtyřicet písniček, deluxe edice pak nabídne skladeb už šedesát sedm a mezi se vlezla verze na vinylu, která na čtyřech LP sumíruje čtyřicet šest McCartneyho hitů. Sám zpěvák o ni říká: "Mě a můj tým spojila myšlenka, že bychom mohli udělat kolekci mých nahrávek. Neměli jsme v hlavně nic jiného, než aby to pak ostatní bavilo poslouchat. Třeba si ji někdo vychutná během dlouhé cesty autem, nebo večer doma či na party s přáteli? Takže jsme dali hlavy dohromady a přišli s různými seznamy z různých období mé dlouhé a klikaté kariéry." Kompletní seznam včetně ukázek můžete procházet na Supraphonline.cz.


Netsky - 3 (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: drum and bass

Netsky - 3
Belgický drum and bassový producent a muzikant Netsky si přiliš hlavu s názvy svých alb neláme a podobně jako v případě předchůdce pojmenoval svoji třetí desku číslovkou "3". A stejně jako u "2" i tentokrát si k nahrání dvanácti tanečních skladeb pozval několik hostů, kteří obstarali především vokální část. Najdete mezi nimi například Emeli Sandé, Digital Farm Animals, anglického muzikanta, který si říká Saint Raymond, Saru Hartman, zpěvačku Arlissu, kanadského písničkáře Lowella a několik dalších. Z alba jsou už venku tři singly, které Netsky propaguje prostřednictvím svého YouTube.com profilu.


Augustines - This Is Your Life (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

Augustines - This Is Your Life
Americká indie rocková formace Augustines funguje na hudební scéně od roku 2010 a nyní uvádí své třetí studiové album. Deska dostala do kolébky titul "This Is Your Life" a posluchačům přináší přitažlivý koktejl indierocku, elektronických elementů a folkových prvků. Tomu všemu dávají tvar sofistikované texty. Ve studiu vzniklo celkem dvanáctka nových skladeb a deset z nich si nyní můžete poslechnout na stránkách Jpc.de. Prý mají potěšit i fanoušky velikánů jako U2 nebo Mumford & Sons. To ale posuďte sami a svůj názor nám dejte vědět do komentářů.


Band Of Horses - Why Are You OK (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Band Of Horses - Why Are You Ok
Od vydání poslední desky "Mirage Rock" formace Band Of Horses uplynuly již dva roky a formace přichází s novinkou "Why Are You OK". Produkci očekávaného díla dostal na starost Jason Lytle z Grandaddy, který společně s osazenstvem formace dal dohromady dvanáct písní. Většinu z nich napsal frontman Ben Bridwell u sebe doma, obklopen svou rodinou. "Fungovalo to asi takhle: Přes noc jsem pracoval a hned ráno brával děti do školy," prozradil lídr kapely. Nutno dodat, že kreativní zpěvák má celkem čtyři děti, takže to jistě nebylo nic snadného. Jestli se práce povedla, posuďte sami a na stránkách consequenceofsound.net si poslechněte stream alba.


Garbage - Strange Little Birds (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: progresivní rock

Garbage - Strange Little Birds
Dlouhé čtyři roky si fanoušci alternativně rockové formace Garbage museli počkat na novinkovou desku. "Strange Little Birds" je ale nyní tady a podle sebevědomých prohlášení ze strany kapely přineslo čekání ovoce: O novince totiž mluví jako o svém nejsilnějším počinu za posledních patnáct let. Jako první ochutnávka byl vybrán singl "Empty" a kromě této písně obsahuje deska dalších deset písní. Pro stream alba navštivte stránky consequenceofsound.net.


V krátkosti - reedice

  • V roce 1973 rozjel Van Morrison své turné, jehož záznam vyšel o rok později na albu "It's Too Late To Stop Now". Toto album bývá častokrát označované za nejlepší koncertní album, které bylo kdy nahráno, a nyní vychází toto album znovu pod názvem "It's Too Late to Stop Now… Volumes II, III, IV & DVD". Reedice je rozšířená na čtyři disky, z nichž první tři nabídnou celé koncerty, za kterých bylo původní album sestříhané, a pak také DVD se záznamem koncertu v Londýnském sále Rainbow.
  • Reedice řadových desek Phila Collinse nazvaná "Take A Look At Me Now" došla do svého konce. Na řadě jsou už pouze dvě poslední alba - nejhitovější "...But Seriously" a zatím poslední studiová nahrávka "Going Back" vycházející pod názvem "Essential Going Back". Připomínáme, že opět obě alba seženete také na vinylu.


Globelamp - Orange Glow (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk / folk

Globelamp - Orange Glow
Za značkou Globelamp se ukrývá jediná zpěvačka a hudebnice Elizabeth Le Fey, která pochází z Kalifornie. Tato indie folková písničkářka začínala v patnácti letech skládáním básní a později se připojila k psych-punkové kapele Meowtain, kterou vyměnila za něco rockovější Foxygen. Poté ale už začala skládat svoji vlastní hudbu a výsledkem byl debut "Star Dust". Na něj nyní navazuje novinkou "Orange Glow", pro které připravila společně s producentem Joelem Jeromem deset písniček. První z nich, singl "Controversial/Confrontational" již v podobě videoklipu sdílí na svém webu.


Air - Twentyears (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electronica

Air - Twentyears
Francouzské elektronické duo Air loni oslavilo dvacet let své existence a u této příležitosti vydávají kompilaci nazvanou celkem logicky "Twentyears". Nicolas Godin a Jean-Benoît Dunckel osobně vybrali to nejlepší a na dvě CD naskládali jednak své hity, ale také rarity, včetně dvou dosud nevydaných skladeb. První CD s hity bude k dispozici na vinylu a o něco později se největší fanoušci mohou těšit i na Super Deluxe edici. Ta nabídne ještě třetí disk s remixy, které Air vytvořili například pro Depeche Mode, Neneh Cherry, MGMT, Davida Bowieho, nebo pro Becka. Seznam skladeb standardní edice včetně jejich ukázek najdete na stránkách britského Amazonu.


Kongos - Egomaniac (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Kongos - Egomaniac
Kongos vpadli na hudební scénu v roce 2007 se svým stejnojmenným debutem a od té doby těší fanoušky alternativního rocku svými neobvyklými písněmi. Nyní, čtyři roky po vydání "Lunatic" vydávají "Egomaniac" a posluchačům představují další ze svých smělých a nepředvídatelných počinu. Jestli totiž hledáte album, které vás dokáže každým tónem překvapit, pak jednoznačně sáhněte po této desce. "Posluchači budou překvapení komplikovaností nahrávky a současně uchvácení intenzitou a celou propracovaností," uvádí jedna z mnoha nadšených recenzí.


Mick Harvey - Delirium Tremens Vol.3 (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: šanson

Mick Harvey - Delirium Tremens Vol.3
Máte rádi šansony? Pak si nenechte ujít sólovou novinku někdejšího člena Bad Seeds, hudebníka Micka Harveyho. Na albu "Delirium Tremens Vol.3" přepracoval šansony proslavené francouzským šansoniérem Sergem Gainsbourgem. Jak název napovídá, jde již o třetí studiovku tohoto typu, kterou Harvey vydává. Do studia si nyné ale pozval i hostal - Xanthe Waite, kterou uslyšíte v předělávce skladby "Ne Dis Rien". Skladbu si můžete už nyní poslechnout na YouTube.com.


Rage - Devil Strikes Again (Mystic Production)
web / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Rage - Devil Strikes Again
Německá heavy metalová formace Rage vydává tři roky po úspěšné nahrávce "LMO" novinku "The Devil Strikes Again". nahrávání nového počinu, poznamenaného zásadním personálním otřesem, probíhalo v belgických studiích Soundchaser Studios. Produkci obstaral nový kytarista Marcos Rodriguez společně s frontmanem Peavy Wagnerem. Lídr tříčlenné skupiny k desce prozradil: "Jde o naši doposud nejtvrdší desku! Titul ostatně mluví za vše. Podařilo se nám zachytit unikátní feeling naší tvorby a těšíme se, až se s novými písněmi seznámíte!" Nahrávka bude k dostání v několika verzích - v limitovaném nákladu 3 CD, na 2 CD a 2 LP. Ochutnávku v podobě klipu k písni "My Way" najdete na YouTube.com.


The Temper Trap - Thick As Thieves (Mystic Production)
web / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

The Temper Trap - Thick As Thieves
Třetí studiovka australské alternativní indie rockové formace The Temper Trap dala svým tvůrcům, kapele The Temper Trap, docela zabrat. Nahrávka vznikala pod dohledem producentem Pascala Gabriela, známého díky spolupráci s kapelami jako Marina And The Diamonds nebo Goldfrapp. Jedenáctce nových písní ale vévodí singl "Fall Together" doprovázený titulní skladbou. První z nich najdete k poslechu na stránkách Billboard.com. A že se vám písnička docela dostává pod kůži? Není se čemu divit, formace na ní spolupracovala s Justinem Parkerem, jehož služeb využívá třeba taky Lana Del Rey.


Dále vychází:

Arise In Chaos - Terminal Cognition (Mystic Production)
Astralion - Outlaw (Mystic Production)
Beach Boys - Pet Sounds/Deluxe (Universal)
Blizzen - Genesis Reversed (Mystic Production)
Dead By Wednesday - Darkest Of Angels ()
Deathstorm - Blood Beneath The Crypts (Mystic Production)
Dehuman Reign - Ascending From Below (Mystic Production)
Gallows Pole - Doors Of Perception (Mystic Production)
Chakuza - Noah (Sony Music)
Chakuza - Noah (Deluxe Edition) (Sony Music)
Karol Duchoň - 20 Naj II (Opus)
Lonely Robot - Please Come Home (Sony Music)
Musica Sequenza - Sampling Baroque Handel (Sony Music)
Nekrarchon - Gehinnam (Mystic Production)
Omen - Hammer Damage (Mystic Production)
Paradox - Pangea (Mystic Production)
Různí - 30 Stars: Divas (Sony Music)
Různí - 30 Stars: Gospel (Sony Music)
Různí - 30 Stars: Chill (Sony Music)
Různí - 30 Stars: Love (Sony Music)
Různí - 30 Stars: Party (Sony Music)
Různí- Lieder & Liebeslieder (Universal)
Různí - Porta 50 Let (Supraphon)
Různí - Taneční liga 180 (Universal)
Různí - Ultimate... Brazil (Sony Music)
Různí - Ultimate... Summer (Sony Music)
Saliva - Love, Lies & Therapy (Universal)
Scar Of The Sun - In Flood (Mystic Production)
Scorpion Child - Acid Roulette (Mystic Production)
Semyon Bychkov & Wiener Philharmoniker - Sommernachtskonzert 2016 (Sony Music)
Spring King - Tell Me If You Like To (Deluxe) (Universal)
Vandallus - On The High Side (Mystic Production)

Vychází na vinylu:
Air - Twentyears (Warner Music)
Aneta Langerová - Na Radosti (Supraphon)
Augustines - This Is Your Life (Universal)
Band Of Horses - Why Are You Ok (Universal)
Beach Boys - Pet Sounds/Mono Lp (Universal)
Beach Boys - Pet Sounds/Stereo Lp (Universal)
Blizzen - Genesis Reversed (Mystic Production)
Deathstorm - Blood Beneath The Crypts (Mystic Production)
Dehuman Reign - Ascending From Below (Mystic Production)
Earth, Wind & Fire - Gratitude (Sony Music)
Garbage - Strange Little Birds (Mystic Production)
Gazpacho - Bravo (Mystic Production)
Globelamp - Orange Glow (Mystic Production)
Chakuza - Noah (Sony Music)
John Mellencamp - American Fool (Universal)
John Mellencamp - Big Daddy (Universal)
John Mellencamp - Scarecrow (Universal)
John Mellencamp - The Lonesome Jubilee (Universal)
John Mellencamp - Uh-Huh (Universal)
Kongos - Egomaniac (Sony Music)
Lauryn Hill - The Miseducation Of Lauryn Hill (Sony Music)
Mick Harvey - Delirium Tremens Vol.3 (Mystic Production)
MotöRhead - Clean Your Clock (Warner Music)
Nekrarchon - Gehinnam (Mystic Production)
Paradox - Pangea (Mystic Production)
Paul McCartney - Pure McCartney (Universal)
Phil Collins - ...But Seriously (Warner Music)
Phil Collins - Essential Going Back (Warner Music)
Prefab Sprout - Steve Mcqueen (Sony Music)
Rage - Devil Strikes Again (Mystic Production)
Rufus Wainwright - Poses (Universal)
Rufus Wainwright - Rufus Wainwright (Universal)
Různí - Guardians Of The Galax/Dlx (soundtrack) (Universal)
Scorpion Child - Acid Roulette (Mystic Production)
Sol Gabetta - Il Progetto Vivaldi (Sony Music)
Spring King - Tell Me If You Like To (Universal)
Temper Trap - Thick As Thieves (Mystic Production)
The Killers - Hot Fuss (Universal)
The Stone Roses - The Very Best Of (Sony Music)
Tom Odell - Wrong Crowd (Sony Music)
Van Morrison - ..It'S Too Late To Stop Now...Volume I (Sony Music)
Vandallus - On The High Side (Mystic Production)

Reedice:
Electric Light Orchestra - Studio Albums 1973-1977 (Sony Music)
Exorcist - Nightmare Theatre (Mystic Production)
Kris Kristofferson - The Complete Monument & Columbia Album Collection (Sony Music)
Ninja - Liberty (Mystic Production)

NÁZORY
  • Rage je alternativní rock ??? HAHAHAHA.... (Anonym, 12.06.2016 11:38) Reagovat

    Rage je alternativní rock ??? HAHAHAHA.

  • Vychází i debut Jana Bendiga tento pátek.... (Anonym, 13.06.2016 20:26) Reagovat

    Vychází i debut Jana Bendiga tento pátek.

  • Vážení, Garbage by si určitě zasloužili rece... (Tomas, 22.06.2016 18:56) Reagovat

    Vážení, Garbage by si určitě zasloužili recenzi.... :)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Norah Jones - Visions 7/10
Recenze: Norah Jones své noční Vize ponořila do soulu a blues Čtyři roky utekly a americká hudebnice Norah Jones je tu zpátky s novou porcí autorských písní. Její předchozí album "Pick Me Up Off the Floor" bylo odklonem k tradičnějšímu pojetí jazzu, gospelu i klasického popu. Letošní... čtěte zde
Vydáno: 19.03.2024 09:00 v sekci Recenze
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Paul McCartney se po padesáti letech shledal se svou ukradenou baskytarou Höfner (18.02.2024 14:03)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Garbage téměř po dvaceti letech připravili "Bleed Like Me" na vinylu (12.02.2024 08:06)
- Audio: David Guetta poslal nový singl U2 na taneční parket i do rádií (10.02.2024 14:06)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Queen Karel Gott AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Kabát Taylor Swift U2 Lucie Vondráčková Madonna Rush Dua Lipa Bono Mirai Kryštof Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu