šokuje - musicserver.cz">

Beck se ve "Wow" poohlíží zpátky a šokuje

04.06.2016 15:05 - Dan Hájek | foto: Beck archiv

Vždy jej bavilo měnit svou hudební stylizaci a opět se toho dočkáme, už 21. října. To vyjde nová deska Becka, která nemá zatím přesně definovaný název ani tracklist. V posledním roce však měl pracovně narváno - hostoval na deskách The Chemical Brothers, M83 a s Natem Ruessem (frontmanem Fun.) natočil singlovku "What This World Is Coming To". Nejnovějším přírůstkem je pak song "Tiny Cities" z alba "Skin" Australana, který si říká Flume.

"Morning Phase" vyšlo před dvěma lety a Beckovi přihrálo převážně pozitivní recenze a pět nominací na Grammy Awards, z nichž proměnil tři, včetně Alba roku. Novinka "Wow"je však tomuto dílu vzdálená na hony a navrací jej spíše k experimentálnější rovině jeho tvorby, ve které míchá hned několik žánrů a laboruje s elektronikou.

"Wow" si můžete poslechnout níže, ať už na Deezeru nebo prostřednictvím oficiálního lyric videa. Beck si svá další překvapení s novou nahrávkou nechává zatím schovaná v rukávu, vyplatí se však sledovat jeho web nebo sociální sítě. "Wow" je nakažlivá a snad to nebude jen zavádějící návnada před finálním celkem. Sedm z deseti a hurá do víru Beckova mejdanu!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY