pozval i Kennedyho - musicserver.cz">

Markus Schulz si do "Watch The World" pozval i Kennedyho

23.06.2016 17:31 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

To, že německý DJ a producent Markus Schulz před časem vydal nové studiové album "Watch The World", už i díky nám víte. Deska sbírá jednu chválu za druhou, a to nejen ze strany fanoušků, ale i odborné trancové komunity. I když sám autor novinku považuje za návrat ke svým kořenům, přináší deska opět velké množství potencionálních trancových hitů, na což jsou jeho fandové z poslední alb již zvyklí.

Markus si je moc dobře vědom, že své fanoušky musí pravidelně zásobovat novinkami, a tak rozhodně nezahálí ani v případě klipů. Vlastně téměř každý měsíc představí jeden kousek z desky a pro měsíc červen jde o videoklip k titulní písni "Watch The World". V něm se vydáme do vesmíru, který se přímo hemží krásnými ženami a dokonce se v klipu na chvíli objeví i bývalý americký prezident John F. Kenndy.

Na příjemném tanečním songu se vokálů ujala zpěvačka Victoria Horn, která vystupuje pod uměleckým jménem Lady V a s Markusem spolupracuje již na třetím singlu. Song "Watch The World" má vcelku pomalý rozjezd, ale obzvláště v druhé polovině nabírá příjemné mainstreamový nádech, který by mohl napomoci vstupu do rádiového éteru.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY