B-Real v Roxy vystoupí místo června až v listopadu, vstupenky zůstávají v platnosti

04.06.2016 16:34 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Koncert frontmana Cypress Hill B-Reala je definitivně přesunut na 22. listopadu 2016. Zakoupené vstupenky na původní červnové datum zůstávají v platnosti. Ostatní zájemci si je v hodnotě 530 Kč mohou zakoupit v Café NoD, na GoOut a Ticketportal dražší o poplatky.

Díky kubánsko-mexickým kořenům má vrozený temperament a horkokrevnost. Kluk z ulice, zapletený s nechvalně proslulým gangem Bloods a postřelený v potyčce s drogami. Tahle zkušenost otevřela B-Realovi oči, pomohla mu dostat se ze života kriminálníka a hlavně vytvořila příběh prvního alba Cypress. Právě tyhle real zážitky dodávají jeho rapu ten správný drive.

B-Real sice pochází ze staré školy, ale určitě v současnosti není žádným vyčpělým fotrem, co se zasekl v devadesátkách. Jeho sólo dráha je toho důkazem. Tři vydané mixtapes a album "Smoke N Mirrors" zavřely klapačku všem, kdo o něm pochybovali. Vedle toho i několik projektů jako třeba "Serial Killers" (B-Real, Demrick, Xzibit), se kterým byl v Praze naposledy. Tentokrát dorazí ve dvou se svým chráněncem Demrickem, kterému dal support při produkování několika tracků na jeho debutovém mixtapu "Audio Hustlaz, Vol. 1" (2008). Demrick není ale žádnej mazánek. Kolaboroval třeba i s umělci jako Xzibit, Snoop Dogg nebo Kurupt a dokázal si sám za sebe vydobýt respekt.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY