Imagine Dragons vydávají živák z posledního turné

02.06.2016 11:41 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud jste si nechali ujít lednový koncert Imagine Dragons v Praze, má pro vás kapela malou náplast. Rozhodla se totiž zaznamenat to nejlepší z posledního turné, a již třetí červnový den se tak na trhu objeví titul "Smoke + Mirrors Live".

Kapela odstartovala poslední světové turné, kterým podpořila především vydání druhé desky "Smoke + Mirrors", v dubnu minulého roku v Chile a celkem během něj odehrála úctyhodných sto devět koncertů. Během šňůry, která skončila až letos v únoru, zahrála například v Austrálii, Americe, Japonsku, Číně, Kanadě, Jižní Koreji, ale i ve více než čtyřiceti evropských metropolích.

Kromě digitální verze bude titul "Smoke + Mirrors Live" ke koupi na DVD, Blu-ray a taktéž jako limitovaný digipack obsahující CD+DVD. Oba vizuální nosiče krom kompletního koncertního záznamu s hity jako "I Bet My Life", "It's Time", "Demons", "On Top Of The World" nebo "Radioactive" přinesou i něco málo bonusového materiálu. V případě CD pak půjde o téměř osmdesát minut toho nejlepšího z celé koncertní šňůry.

Titul bude ke koupi samozřejmě i v českých obchodech, pokud byste ale raději sáhli po nějakém pěkném balíčku s limitovaným tričkem a plakátem, můžete zkusit oficiální web kapely.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY