Brendon Urie v "Don't Threaten Me With A Good Time" panikaří nejen na diskotéce

18.05.2016 13:58 - Karolína Stránská | foto: facebook interpreta

Mohlo by se zdát, že nový klip Panic! At The Disco se bude vašim známým jen těžko vysvětlovat. Sličná dívka na baru a chapadla. Fanoušci hentai už tuší, kam tím Brendon Urie míří. Realita je však poměrně všednější, než na co jsme u kapely zvyklí.

Počínaje monologem z legendárního seriálu "Twilight Zone" vtahuje hudební video posluchače do děje béčkového filmu, jehož protagonisty se stávají sám frontman kapely a dívka, skrze jejíž oči na vývoj pokleslého večera nahlížíme. Právě ze sličné dívky se vyklube monstrum s více chapadly, než by bylo člověku po chuti.

Ačkoliv se rozhodně nejedná o nejkreativnější vizuální počin americké kapely, klipem i tak nabízejí něco nového. Ovšem jen v rámci své tvorby, neboť právě u volby pohledu hrdiny se nabízí nutné srovnání s videem ke "Smack My Bitch Up", ve kterém byl použit nejen stejný úhel pohledu, ale také nečekané rozuzlení.

Panic! At The Disco se navíc v poslední době ještě razantněji mění na kapelu Brendon Urie a podpůrní hudebníci a právě frontman vždy stanul v čele bizarních přehnaných snímků. Klip k "Dont Threaten Me With A Good Time" pak není výjimkou. Poklonou klasikám, mezi které se řadí zmíněný seriál a film "Invaze zlodějů těl" ze sedmdesátých let, však kapela přikrášluje tvář současné pop kultury a půdorysu, podle kterého klipy na továrních pásech vznikají.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY