Čeká bouřliváka Ozzyho Osbourna rozvod?

11.05.2016 15:38 - Karolína Volšická | foto: facebook interpreta

V domácnosti metalové legendy a frontmana legendárních Black Sabbath Ozzyho Osbourna se prý schyluje k rozvodu. S manželkou Sharon Osbourne společně prožili více jak třiatřicet let a překlenuli i Ozzyho alkoholové či drogové excesy, nyní jdou ale od sebe. Důvodem ale není jeho závislost na alkoholu a drogách, protože Osbourne prý už tři roky abstinuje.

Zpěvák rozvod zatím nepotvrdil, ale každopádně opustil jejich společné sídlo a aktuálně žijí odděleně. K rozvodu se schylovalo už před několika lety, protože jejich vztah procházel krizí, Osbourne se v té době potýkal s opakovanou závislostí. Nyní se ale šušká o tom, že příčinou jejich odloučení je vzkvétající milostná aféra této ikony. Sharon vzájemné odloučení a fakt, že manžela vyhodila ze společného domu, potvrdila v pořadu The Talk, jehož je jednou z moderátorek. Zatím ale neví, jak se jejich vztah v budoucnosti promění a zda dojde opravdu až k rozvodu.

Pár se poprvé setkal ve chvíli, kdy byli Black Sabbath na vrcholu své kariéry. Vzali se v létě během roku 1982 a z jejich manželství vzešly rovnou tři děti. Sharon Osbourne v té době pracovala jako moderátorka televizní talk show a manažerka. Poté pracovala i jako manažerka právě Black Sabbath, tuto funkci převzala po svém otci. Rodinu jsme mohli i nějakou dobu sledovat na stanici MTV v reality show Osbourneovi.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY