Festivalová REC.stage přinese recyklované show i striptýz kapely

04.05.2016 09:42 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Téměř dvacet tisíc hlasujících festivalových fanoušků na konci dubna rozhodlo, kteří interpreti vystoupí na nové unikátní scéně REC.stage. V napínavém souboji devíti interpretů uspěli Cocaine Party, Thom Artway a Pekař. Ty uslyšíte naživo na čistých festivalech, mezi kterými nechybí Colours of Ostrava nebo Rock for People.

Kapely vystoupí v atmosféře New Yorku

Fanoušci se mohou na osmi festivalech těšit na vystoupení, která se odehrají v netradiční buskingové atmosféře. REC.stage totiž interiérem připomene New York a všichni interpreti budou během svých show stylizováni do pozice pouličních umělců. Diváci budou mít navíc s kapelami bezprostřední kontakt a podle předběžných slibů nejsou vyloučena společná vystoupení festivalových návštěvníků s interprety. Takový Pekař slíbil všem fanouškům společnou recyklaci svých hitů, které mají na YouTube stovky tisíc zhlédnutí. Ještě dále chce zajít divoká opavská banda Cocaine Party. Mezi jejich sliby nechyběl striptýz nebo hra na recyklovanou kytaru. Ta byla spontánně vyrobena ze skejtu a starého plechu na pečení nalezeného ve sběrně kovů.

Na kterých festivalech najdete REC.stage?

REC.stage je oficiální programová scéna, která se objeví na osmi festivalech zařazených do projektu ČISTÝ FESTIVAL, tedy na těch, které s podporou Samosebou.cz již devět let třídí a recyklují odpady.

Benátská!
Colours of Ostrava
JamRock
Mariánské léto
Pekelný ostrov
Přeštěnice Open Air
Rock for People
Sázavafest

Program REC.stage není kompletní, poslední vlna přihlášek právě probíhá

Kromě tří headlinerů bude mít REC.stage každý festivalový den ještě další dva oficiální programové body. Od května se mohou interpreti se svými show hlásit na jednotlivé festivaly na stránce www.cistyfestival.cz/recstage. Na každý festival zvlášť budou hlasujícími fanoušky vybrány kapely, které doplní oficiální program REC.stage. Například od 9. května se mohou interpreti přihlásit na JamRock, hlasování fanoušků proběhne následně od 15. května. Přihlašování na Rock for People bude probíhat od 6. června, o programu budou fanoušci hlasovat od 13. června. Hlasující fanoušci budou soutěžit o vstupenky, zatímco kapely budou usilovat o akreditace a o možnost zahrát si na REC.stage. Každá show bude navíc obrazově a zvukově zaznamenána. Vystupující interpreti si tak z festivalů odvezou kvalitního video a audio záznam.

TIP

Připojte se na Facebook a Google+ Čistého festivalu, ať vám neutečou termíny přihlášek a hlasování na jednotlivé festivaly.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY