Mirai v singlu "Divadlo" sází na emoce a krásnou přírodu

02.05.2016 11:38 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Od prvního singlu kapely Mirai s názvem "Dítě robotí" uběhl už více než rok. Tříčlenné seskupení následně přidalo song "Souznění" a hitovku "Cesta z města". To vše zpečetili i svým prvním EPčkem a také rolí předkapely na beznadějně vyprodaném turné Kryštof. Díky tomu jsou Mirai aktuálně jedním z nejsledovanějších tuzemských nováčků, na jejichž debutovou desku se netrpělivě čeká.

Pokud bude znít jako dosavadní hity, určitě sklidí velký úspěch. Obzvlášť když na ní bude víc silných písní typu "Divadlo. Ta má nyní taktéž svůj vizuál. Emotivní skladba, která sice má vcelku pomalý rozjezd, ale nádherně graduje při každém refrénu, asi nebude tím pravým soustem pro komerční rádia, rozhodně ale nepostrádá hitový potenciál a melodičnost.

"Divadlo je naše možná nejsrdcovější píseň a věříme v její sílu. Je o tom, že člověk má někdy více rolí a musí hrát takové svoje životní divadlo," vysvětluje spoluautor singlu a frontman Mirai Navrátil. Klip, v němž vidíme přírodní i architektonické krásy, se natáčel na západě Čech, konkrétně v okolí Mariánských Lázní a zámku Kynžvart. Více než čtyřminutový snímek je tak spíše krátkým filmem než pouhým klipem. A to se cení.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY