Calvin Harris a Rihanna útočí s novou taneční peckou "This Is What You Came For"

29.04.2016 11:36 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Už to je celkem dávno, co skotský DJ Calvin Harris vypustil do světa nějakou hudební novinku. Poslední kousek z jeho dílny "How Deep Is Your Love" vyšel už minulé léto v červenci. Ovšem nyní je jeden z nejlépe placených DJů světa zpět, v pátek 29. dubna totiž do světa vyslal svůj nový singl "This Is What You Came For", v němž mu hostuje stará dobrá Rihannu.

Spolupráce mezi těmito dvěma umělci není žádným překvapením. Před pěti lety spolu našli lásku ve skladbě "We Found Love", která kralovala celkem deset týdnů na první příčce americké hitparády, obrovským hitem byla i všude jinde po světě a Riri za ni dokonce získala cenu Grammy. Harris rovněž vypomáhal s produkcí jejího singlu "Where Have You Been".

Novinka, kterou nám duo momentálně servíruje, vás určitě nenechá klidnými. Text je sice jednoduchý, avšak zpěvaččiným luxusním vokálům "You, Oh, Oh, Oh, Oh" zřejmě neodoláte a skladba vám tudíž rychle uvízne v hlavě. Bezpochyby i Harrisův beat najde své příznivce, a to zejména na tanečním parketu. Je tedy velmi možné, že tihle dva mají v kapse hit letošního léta. Za nás pohodových sedm z deseti.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY