Markus Schulz sází v "Love Me Like You Never Did" na černobílou jednoduchost

19.05.2016 08:36 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Není to tak dlouho, co jsme přinesli informace o nové autorské desce Markuse Schulze "Watch The World", se kterou tento v Miami žijící DJ vyjel i na speciální světové turné. Mezi sedmnácti novými songy nechybí nedávný hit "Facedown", který se dostal i do českého rádiového éteru, avšak aktuálně zmiňovanou novinku v klubech prezentuje singl "Love Me Like You Never Did", ke kterému byl před pár dny zveřejněn vizuál.

Markus to má s klipy tak trochu jako na houpačce. Jednou se rozšoupne a představí rozsáhlé vizuální dílko, jindy zase sází na naprostou jednoduchost. Pro "Love Me Like You Never Did", ve které se představuje i nováček Ethan Thompson, vybral tu druhou variantu a černobílý klip postavil pouze na velkém promítacím plátně, několika jednoduchých vizuálních tricích a sobě samém. To hitové písni sice malinko ubírá na kráse, ale u tanečních skladeb se nejedná o ojedinělý jev.

Připomeňme, že Markus novou desku přijede představit i do Prahy. Již nadcházející sobotu (21. května) zahraje exkluzivní open to close set v pražském klubu SaSaZu. Pokud byste na tuhle akci chtěli vyrazit, můžete poslední základní vstupenky sehnat v předprodeji sítě Ticketportal za 699 Kč. Na místě budou k mání za cenu 750 Kč. Veškeré VIP vstupenky už jsou bohužel vyprodány.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY