Disclosure vystoupí v srpnu ve Foru Karlín

14.04.2016 08:26 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Jsme nadšeni, že můžeme oznámit místo konání koncertu Disclosure. Zahrají 18. srpna ve Foru Karlín. Vstupenky jsou odteď v prodeji na webu fource.cz, GoOut.cz nebo v síti Ticketpro. Všechny dříve zakoupené a nevrácené vstupenky na původní, únorové datum koncertu zůstávají v platnosti.

Bratři Lawrencovi aka Disclosure debutovali v roce 2013, kdy bylo mladšímu ze sourozenců Howardovi pouhých osmnáct let. Album "Settle" si získalo pozornost hlavně díky singlu "Latch", který vznikl ve spolupráci se zmíněným Samem Smithem. Díky němu se jak Disclosure, tak Sam Smith dostali mezi nejskloňovanější jména současného mainstreamu. Deska ovládla nejen hitparády v domácí Anglii, ale i ve Spojených státech nebo Austrálii. Jeho kvalitu nestvrdil jen úspěch u fanoušků, ale také kladné kritiky. Server Pitchfork mu udělil 9,1 bodů z 10 a Mixmag jej hodnotil plnými pěti hvězdičkami. I díky tomu byla deska nominována na prestižní Mercury Prize nebo Brit Awards.

Druhé album "Caracal" vyšlo 25. září 2015. Disclosure vsadili na osvědčenou sestavu a znovu přizvali Sama Smitha. "Bez něj by to nebylo ono. Sam je náš nejlepší kámoš a nejlepší zpěvák na světě, tak proč ho nemít na desce," vysvětluje mladší z bratrů. Na desce, jejíž název je inspirován karakalem, tedy pouštní kočkou, hostuje dále například Kwabs nebo držitel Grammy Gregory Porter. Album je znovu příkladem skvělé syntézy popu s anglickou elektronickou scénou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY