Asking Alexandria představí v Praze nového zpěváka i desku

13.04.2016 17:37 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Fanoušci z tábora britské metalcorové formace Asking Alexandria mají v posledních dnech žně. Koncem března vydala populární kapela novou a velmi povedenou desku "The Black" a nyní také ohlašuje koncert v České republice. Hvězdná skupina se v pražském Lucerna Music Baru zastaví 23. srpna.

Představí zde svého nového zpěváka Denise Shaforostova, který nahradil za mikrofonem Dannyho Worsnopa, aktuálně působícího v hardrockové formaci We Are Harlot. Nový zpěvák ukrajinského původu dříve působil v jiné metalcorové partě Make Me Famous, se kterou stačil vydat jednu nahrávku "It's Now Or Never" z roku 2012. Shaforostov se fanouškům v České republice představil naživo již jednou, a to na hradeckém festivalu Rock For People v roce 2015, které patřilo k vůbec prvním vystoupením současného lídra kapely.

Asking Alexandria se v Lucerna Music Baru zastaví v rámci propagace svého aktuálního alba "The Black". Fanoušci však kromě nových skladeb mohou očekávat i klasické hity z prvních nahrávek. Vstupenky na koncert se v předprodeji v síti Ticketportal prodávají za 460 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY