Reunionu Guns N' Roses nezabrání ani zlomená noha Axla Rose

11.04.2016 09:12 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Fandové Guns N' Roses čekali na reunion kapely velmi dlouho, takže by je určitě mrzelo, kdyby se nakonec neodehrál. Každopádně ke zrušení koncertů měla formace velmi blízko, frontman Axl Rose si totiž při prvním utajeném koncertu v Los Angeles 1. dubna zlomil nohu. Zpěvák ale ukázal, že není žádná padavka a všechny plánované vystoupení plánuje odzpívat i tak.

O uplynulém víkendu skupina odehrála dva koncerty v lasvegaské T-Mobile Areně a Rose je celé strávil na rockovém trůnu, jenž mu laskavě zapůjčil Dave Grohl z Foo Fighters. Tomu se podobný úraz totiž stal před časem a na vystoupení se připravil právě tímto způsobem. Axl má se zlomenou nohou být v klidovém režimu minimálně čtyři týdny, takže se uvidí, zda bude zcela v pořádku alespoň na dvacetikoncertní americké turné, které startuje 23. června. Ještě v dubnu kapelu ale čekají vystoupení na festivalu Coachella a v Mexiku, kde se fandové pravděpodobně onoho rockového trůnu dočkají.

Pokud by vás zajímalo, kdo reunion GNR vlastně reprezentuje, kromě trojice Axl Rose, Slash a Duff McKagan je na pódiu doplňují Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer a Melissa Reese. S velkou pravděpodobností po americké šňůře budou následovat i další vystoupení, oficiálně však žádné termíny prozatím oznámeny nebyly.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY