Janet Jackson odložila všechny koncerty, plánuje totiž rodinu

06.04.2016 15:51 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Jak už to tak vypadá, americké koncerty Janet Jackson, které proběhly na podporu poslední desky "Unbreakable" minulý rok, budou na dlouhou dobu jejími posledními vystoupeními. Jakkoli většinu dalších živých štací už dříve odložila či zrušila kvůli blíže nespecifikovanému chirurgickému zákroku a následné rekonvalescenci, a to včetně toho, jenž se měl odehrát 20. dubna v Praze, nyní je jasné, že na nějaké to poskakování po pódiu v dohledné době nebude mít myšlenky.

Zpěvačka se totiž prostřednictvím krátkého videa svým fanouškům omluvila, že všechny plánované koncerty odsouvá na neurčito, protože se svým manželem plánují rodinu. Z jejího vyjádření není jasné, zda se jedná o adopci, je nyní už aktuálně těhotná nebo se o otěhotnění teprve snaží. Vzhledem k jejímu věku (je jí 49 let) se ale nedá čekat, že by vše proběhlo bez komplikací, natož že by se rychle k živému vystupování vrátila.

Janet se v roce 2012 provdala za miliardáře Wissama Al Mana, který se na potomka zcela určitě velmi těší. Ostatně, jak je z videa vidět, zpěvačka při jeho natáčení měla velmi dobrou náladu, takže se prcka pravděpodobně dočká spíše dříve nežli později. Ale fandové si na její živá vystoupení určitě počkají naopak mnohem déle. Každopádně se jedná o jeden z mála případů, kdy můžeme gratulovat ke zrušenému turné.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY