Hermitude zahrají ve středu poprvé v Praze

29.03.2016 18:52 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Australské elektro hip-hopové duo Hermitude se poprvé představí v Praze. Ve středu 30. března zavítá do Chapeau Rouge. Jako support se představí italsko-australský producent Ribongia. Předprodej za 295 Kč na webu fource.cz, GoOut.cz a v síti Ticketpro končí 30. března v 18:00. Cena lístku na místě je 350 Kč.

Hermitude (El Gusto a Luke Dubs) se dali dohromady v roce 2000 v australském Blue Mountains. Debut "Alleys And Valleys" vydali o tři roky později a získali tak status hvězd australské nezávislé elektronické scény. Předskakovali např. Dizzee Rascalovi, RJD2 a dalším. Zatím poslední deska "Dark Night Sweet Lights" vydaná vloni překonala svého předchůdce - obsadila první příčky australských žebříčků a zajistila kapele hraní na podiích velkých zámořských festivalů jako SXSW, Buku nebo Governor's Ball. Poznávacím znamením Hermitude je především nápaditá práce s vokálními samply a ambientní plochy v pozadí tanečních rytmů.

Jako support se představí Ribongia. Jeho verze taneční elektronické hudby je originální použitými africkými motivy. I díky tomu se stalo jeho EP "It Began" tak vyhledávané a hrané na žánrových stanicích. Na současné elektronické scéně totiž nenajdete mnoho podobně originálních producentů.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY