Florence Welch pracuje na novém singlu s duem Jack Ü

21.04.2016 09:58 - Karolína Stránská | foto: facebook interpreta

Skrillex a Diplo se na sociálních sítích netají tím, že se s Florence Welch pustili na jaře letošního roku do přípravy nového tracku. Éterická zpěvačka pracuje s producentským duem v rámci jejich projektu JACK Ü. V minulosti pod svá křídla vzali třeba Justina Biebera či Missy Elliott a v únoru uplynulého roku vydali debutové album

Nyní však Jack Ü vypustili do světa internetu hned dvě videa prostřednictvím Snapchatu, ve kterých figuruje právě Florence Welch, a co víc, v jednom z nich se fanoušci dočkají i střídmé ukázky v podobě verše "constellation around your heart". Absence kosmické lásky se tedy rozhodně bát nemusíme. V krátkých klipech se navíc objevil i Ninja z extravagantního jihoafrického dua Die Antwoord. Fanoušci se tak mají rozhodně na co těšit.

Flo se také stala součástí nového alba Rufuse Wainwrighta "Take All My Loves: 9 Shakespeare Sonnets", a staví se tak po bok Heleny Bonham Carter či Williama Shatnera. Album bude vydáno u příležitosti čtyřstého výročí Shakespearova úmrtí. Anglickou umělkyni najdeme v "Sonetu 29".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY