Cosmic Gate vydali druhý díl své kompilační řady "Wake Your Mind"

30.03.2016 11:06 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Cosmic Gate, tedy v Americe fungující německé trancové duo, se zhruba po roce vrací s druhým dílem své nové kompilační řady, kterou úspěšně rozjelo v loňském roce.

Cosmic Gate - Wake Your Mind - Sessions 002
© facebook interpreta
Titul "Wake Your Mind Sessions 2" vychází opět digitálně a v kompletu dvou CD, který tentokrát přináší v rámci dvou DJských setů celkem třiatřicet písní. Mezi interprety najdeme novinky či doposud nevydané songy například od Armina van Buurena, Arneje, Jerome Isma-Aeho, Kennetha Thomase, Super8 & Tab a Dash Berlin.

Samozřejmě, že i samotní Cosmic Gate přidali několik exkluzivních kousků ze své diskografie. Především se jedná o jejich nový singl "am2pm", na jehož klip se můžete podívat pod článkem, ale i zbrusu nový remix nedávného hitu "So Get Up" a remake songu "Exploration Of Space", tedy jejich doposud nejúspěšnější singlovky.

Titul "Wake Your Mind Sessions 2" vyšel ve světě pětadvacátý březnový den, k nám se dostane v distribuci se zhruba měsíčním zpožděním. Ti, kteří nechtějí čekat, mohou titul zakoupit zde. Předtím ještě doporučujeme poslechnout níže přiložený teaser.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY