Lucie představuje živou verzi "Ameriky" a mění termín koncertu v Plzni

24.03.2016 09:18 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kapela Lucie se rozhodla trošku popostrčit propagaci nadcházejících koncertů a představuje nový videoklip. Jde o živou podobu jejich velkého hitu "Amerika".

Ta byla pořízena během desítky koncertů v roce 2014, které skupina absolvovala v Karlových Varech, Londýně, Ostravě, Praze, Hradci Králové a Brně. Natáčení probíhalo v průběhu vzniku celovečerního dokumentárního filmu ke třiceti letům skupiny a stojí za ním práce pětadvaceti kameramanů.

Lucie tak asi nejlepším způsobem, jaký umí, láká na čtveřici koncertů, které odehraje v průběhu června a července v Čechách, na Moravě a na Slovensku. Zatímco ten u našich sousedů v Bratislavě bude halový, ty v Praze, Brně a Plzni se uskuteční pod širým nebem. V současné době kapela a její tým pracují na vizuální a zvukové podobě těchto koncertů, aby tak fandům nabídla ještě něco víc než při velkém návratu před dvěma lety.

Aby těch pozitivních informací ale nebylo zase až tak moc, zveřejnila pořádající agentura Live Nation, že plánovaný plzeňský koncert mění termín konání. Z produkčních a logistických důvodů bude posunut o jeden den, nově se tedy uskuteční v pátek 17. června 2016. Zakoupené vstupenky ze sítí Ticketportal a Ticketpro jsou platné i na tento nový termín, ale případní zájemci je i tak mohou vrátit v místě jejich zakoupení do 31. května.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY