Prahu čeká grimeová smršť od Skepty

20.03.2016 17:32 - Jaroslav Hrách | foto: facebook interpreta

Po dlouhých osmi letech se k nám vrací Skepta, britská grimeová hvězda. Poprvé se u nás objevil společně se svým bratrem JME v roce 2007 na vyhlášeném festivalu Hip Hop Kemp. O pár měsíců později vystoupil sólově v Lucerna Music Baru. Po loňském zrušeném koncertu se tak konečně dočkáme jeho nadupané show, a to již 6. dubna ve smíchovské klubu MeetFactory.

Skepta je na UK scéně velká postava. Začínal v Meridian Crew, pak se připojil k Roll Deep a následně se svým bratrem JME založili Boy Better Know. Až v roce 2007 se rozhodl vydat i na sólo dráhu. Svůj první debut pojmenoval odvážně "Greatest Hits" a zaslouženě se zařadil mezi uznávané grimeové interprety. V hudbě nepolevil ani na svých dalších albech "Microphone Champion" a "Doin' It Again".

Jeho poslední velký singl "Shutdown", který vydal v loňském roce, zní v klubech neustále. Nyní ho konečně uslyšíme naživo. Je možné, že Skepta na dubnovém koncertu v MeetFactory představí i novinky z dlouho očekávaného alba "Konnichiwa", proto byste na této akci neměli chybět.

Vstupenky v ceně 490 Kč si můžete zakoupit na stránkách MeetFactory, přes GoOut.cz nebo v sítích Ticketpro a Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY