Foo Fighters si zase střílí z bulváru a natočili video o tom, jak se (ne)rozpadají

04.03.2016 09:35 - Milan Menčík | foto: Günter & Felix Pfannmüller

Foo Fighters neztrácejí vtip ani nadhled i v momentech, které jim musí pořádně lézt na nervy. Dave Grohl vystoupil sólově na letošních Oscarech s McCartneyho písní "Blackbird". Jeho verze byla parádní a stala se spouštěčem všemožných drbů v bulvárních médiích po celém světě.

Podle nich totiž mezi Grohlem a bubeníkem Taylorem Hawkinsem existují třecí plochy, které měly hlavního protagonistu kapely donutit k rozhodnutí jít na sólovou dráhu. A tak si Grohl a spol. s těmito lidmi i vlastními fanoušky vtipně pohráli. Nejprve vyvěsili na Twitter tajemný odkaz o oficiálním prohlášení kapely, které mělo být na YouTube uloženo v noci ze 2. na 3. března.

Nakonec se tam objevil jen asi sedmiminutový prank (žertovné video). Jeho součástí jsou nejprve titulky webových stránek, píšící o Grohlově skvělém představení na Oscarech, pak články s drby a rozhovor Grohla s Butchem Vigem, během kterého se vyznává z pocitů, které zažívá, když na pódiu zpívá sám. Už tady to ale celé začíná tak trochu smrdět nekalostí. Poté začne Grohl za doprovodu syntezátoru zpívat milostné balady a popově kýčovité songy a zbytek kapely se dohaduje, kým Grohla nahradí... Zbytek si můžete prohlédnout sami, včetně konečného zvolání: "Tak po milionté. Nerozpadáme se. A nikdo nejde k...a na sólovou dráhu!"



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY