Jake Bugg oznamuje třetí album a přidává experimentální singl "Gimme The Love"

27.02.2016 09:28 - Ondřej Selner | foto: facebook interpreta

Před nedávnem Jake Bugg tajemně zveřejnil singl "On My One", o němž se spekulovalo jako o první ukázce z nové desky. Stačilo pár dnů a máme to oficiálně - jedenadvacetiletý mladík z anglického Cliftonu totiž oznámil příchod v pořadí již třetí studiové nahrávky. Ta se bude jmenovat "On My One" a vyjde 17. června letošního roku. Album si zájemci mohou předobjednat na internetových stránkách, přičemž jako dárek dostanou dvě písně. První již zmiňovanou a druhou "Gimme The Love", kterážto byla zveřejněna také pro všechny ostatní.

Bugg je na ní daleko tvrdší, experimentuje tu s elektronikou, mnohohlasy, a celkově, pro jeho dosavadní tvorbu, atypickou syrovostí. Zatímco eponymní debut i dvojka "Shangri La" byly spíš kytarovkami v kolejích vyšlapaných Bobem Dylanem nebo Johnnym Cashem, "Gimme The Love" připomíná spíše Kasabian. Experiment je to rozhodně zajímavý, ale nelze se ubránit dojmu, že Buggův hlas s ráznějším riffem místy nekoresponduje. Uvidíme, co vzejde z finální desky. Ta obsáhne celkem jedenáct písní, jejichž názvy jsou rovněž známy.

Tracklist bude vypadat následovně: On My One, Gimme The Love, Love, Hope And Misery, The Love We're Hoping For, Put Out The Fire, Never Wanna Dance, Bitter Salt, Ain't Up Country, Livin' Up Country, All That, Hold On You



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY