FKA twigs k novince "Good To Love" natočila postelový klip

27.02.2016 14:55 - Veronika Ondečková | foto: facebook interpreta

Britská tanečnice a zpěvačka s jamajskými kořeny sklidila ovace hned za své rané EP nahrávky a slibný start završila debutem "LP1" z předloňského roku, za který si vysloužila nominaci na cenu Mercury Prize. Vyzařuje z ní přirozený talent, sexappeal silné osobnosti oplývající nevšední krásou a sebevědomí člověka, který ví, co dělá. A to vše umocňuje štěstí v osobním životě, které zažívá po boku herce Roberta Pattinsona. Tím se ale full package daný FKA twigs do vínku nevyčerpává. Kromě vybroušeného stylu mixujícího r'n'b s elektronickou všehochutí se opírá o výrazné vizuální prostředky, na nichž se už v minulosti autorsky podílela. Tentokrát ale vzala realizaci do vlastních rukou kompletně.

Nová písnička s názvem "Good To Love" je křehký, na vokálech postavený love song, který se oproti zpěvaččině dosavadní tvorbě více přibližuje mainstreamovým trendům. Obdobně se umírňuje také jednoduchý černobílý klip k novince, ačkoli tady se o žádné stádovosti hovořit nedá. FKA twigs jde znovu s kůží na trh a rozjíždí intimní postelovou choreografii. Žádná okázalá podívaná jako v "Two Weeks" nebo explicitní erotické napětí v "Papi Pafify" se zde sice neodehrává, o to silnější je však klaustrofobická nálada a požitek ze šmírování, které video díky home footage kameře navozuje.

Kdyby byla řeč o singlovém materiálu předznamenávajícím nové album, na povrch by se asi dralo zklamání. Na ukrácení čekání však FKA twigs svým fanouškům naděluje výživný pamlsek.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY