Fifth Harmony se svlékly do pracovního a ve "Work From Home" staví barák

28.02.2016 13:48 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Fifth Harmony sotva dokončily propagaci svého dlouhohrajícího debutu "Reflection", na který navázal ještě singl "I'm In Love With a Monster" z druhého dílu animáku "Hotel Transylvánie", a už ohlásily album druhé. To vyjde 20. května pod názvem "7/27", což značí datum, kdy se jako kapela děvčata dala dohromady.

Pilotním singlem, který hned doplnily videoklipem, se stala žhavá skladba "Work From Home", v níž je rapem i zpěvem doplnil Ty Dolla $ign (toho můžete vidět živě 18. dubna v pražském Lucerna Music Baru). Písnička se zvukově nese v podobném duchu jako jejich doposud největší hit "Worth It", tedy v poměrně minimalistickém r'n'b, kde hrají hlavní roli jejich hlasy.

Z videoklipu je vidět, že o práci z domova mají děvčata zcela jiné představy než většina z nás, žádné posedávání u klávesnice se nekoná, naopak je plný krásných mužských i ženských těl, která pracují na stavbě domu. Všichni jsou sice v pracovním oblečení, ale obyčejné montérky opravdu nečekejte. Výsledek sice neurazí, ale taky ani nenadchne.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY