Křest alba kapelníka Mydy Rabycad proběhne již v úterý v Paláci Akropolis

23.02.2016 09:31 - Tereza Vavroušková | foto: facebook interpreta

Nèro Scartch před nedávnem vydal u Indies Scope svůj sólový debut "Piece Of My Life", který se s plnou parádou chystá pokřtít již v úterý 23. února v 19:00 v žižkovském Paláci Akropolis. Materiál z alba, které je ve srovnání se svižným popem Mydy Rabycad o poznání temnější a syrovější, představí poprvé naživo jako velkou audiovizuální show.

Nero Scartch
© facebook interpreta
Album pokřtí jeho producent a Nèrův kolega Tomáš Konůpka, známý z kapel Mydy Rabycad a Android Asteroid. Můžete se těšit i na další osobnosti, které se na albu podílely, například producenta Risto Sokolovskiho nebo designéra Pavla Fuksu. Role support bandu večera se ujme zajímavá indie-brit-rocková kapela I Love You Honey Bunny.

Nèro Scartch, vlastním jménem Jakub Svoboda, pochází z muzikantské rodiny, jeho otec Jarda Svoboda je ústřední postavou kapely Traband. V šesti letech s bratrem Jardou založili punkrockovou kapelu Hromy Blesky a nahráli dvě alba (Mraky, 2003, Pocity, 2006). Cesta pak pokračovala přes swingovou hudbu až k Mydy Rabycad - kapele, která si i díky jeho nepřehlédnutelnému autorskému a interpretačnímu vkladu získává jméno po celém světě. S Tomášem Konůpkou spolupracuje také v projektu Android Asteroid. Nyní přichází s prvním sólovým, emotivním a zároveň velmi energickým albem "Piece of My Life" a také s jeho živým provedením.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY