Rihanna natočila k "Work" dva klipy. Ani jedním zrovna neoslní

23.02.2016 10:30 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

O vydání nové desky Rihanny pojmenované "Anti" bylo napsáno již mnoho. Vše začalo tím, že zpěvačka nečekaně vydala singl "Work", krátce nato nabídla své nové album bezplatně ke stažení a nakonec se ve vší tichosti dočkali i fanoušci fyzických nosičů.

Album si vede v prodejích dle očekávání dobře, v Americe dosáhlo nejen jedničky Billboard Hot 200, ale je už i platinové a mezi nejprodávanější patří i ve Švédsku, Rusku, Norsku, Dánsku nebo Německu. Pozadu nezůstávají ani fandové u nás, kteří osmou studiovku dotáhli již do první pětky.

Tak trochu s křížkem po funuse tak přichází vizuál k singlu "Work", tedy vlastně dvě jeho podoby. Rihanna neponechala nic náhodě a sama nechá hudební kanály, aby si ten svůj vybraly. První verze, o kterou se postaral uznávaný Director X, je hozená do jamajských barev a nenabízí nic víc než twerkové křepčení zpěvačky a desítky dalších tancechtivých. Hostující Drake se v klipu taktéž ukáže, ale kdyby tam nebyl, téměř by si toho člověk nevšiml.

O něco zajímavější, i když zároveň prostší, je druhá verze. Ta je celá zahalena do fialové barvy a vyskytují se v ní jen oba hlavní protagonisté. Drake většinu času stráví sezením na pohovce, z které pozoruje tančící RiRi a můžeme jen spekulovat, co se mu honí hlavou (i když to dle výrazu je asi vcelku jasné). Zpěvačka se snaží vypadat sexy, což se jí i díky roztrhané sukni a průhlednému triku daří. Chemie, které mezi oběma umělci funguje, se proto dá krájet. Pokud chtěl švédský režisér Tim Erem vytvořit klip plný sexuálního napětí, tak se mu to rozhodně povedlo. Žádné terno to ale ve výsledku není.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY